0

Poklon kartica

POKLON KARTICA 4+1

POKLON KARTICU zatražite u bilo kojoj ljekarni u Hrvatskoj ili ovdje preuzmite PDF za download te sami isprintajte karticu.

 

Kupite u ljekarni četiri Medo-flor dodatka prehrani vrijednosti iznad 35 kn po proizvodu i peti proizvod po vašem izboru od nas dobivate GRATIS!

Sve što trebate učiniti je zatražiti svog ljekarnika Medo-flor poklon karticu, sačuvati originalne račune iz ljekarne za sve kupljene proizvode i poslati ih zajedno s ispunjenom karticom sa svojim podacima na našu adresu:

Medo-flor d.o.o.
Vodovodna 1. odvojak 7
10253 Donji Dragonožec

Pravo na poklon možete ostvariti unutar četiri mjeseca od datuma prve kupovine. Priznaju se samo priloženi računi za Medo-flor dodatke prehrani kupljeni u bilo kojoj ljekarni u Hrvatskoj. Računi s drugih prodajnih mjesta, iz drogerija ili trgovačkih centara se ne priznaju.

Na karticu upišite Vaše ime i prezime, adresu za slanje poklona, broj telefona, e-mail (ako ga imate) i naziv GRATIS Medo-flor proizvoda koji želite da Vam besplatno pošaljemo na navedenu adresu.

Popis Medo-flor dodataka prehrani možete vidjeti na unutrašnjoj strani poklon kartice. Svi proizvodi su kvalitetom i sastavom identični proizvodima istih naziva koje možete kupiti i na drugim prodajnim mjestima.

Za dodate informacije i savjetovanje u vezi korištenja proizvoda javite nam se radnim danom od 8 do 16 sati na telefone +385 1 6215 056 i +385 1 6215 057

Potražite nas i na Facebooku, Instagramu, na www.apimix.hr i na Apimix Facebooku i Instagramu.