OUR STORES

blog-placeholder

XStore London

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor.

Store Address

48 Park Avenue, East 21st Street, Apt. 304
London NY 10016

Contact Info

Email: youremail@site.com
Phone: +1 408 996 1010
Fax: +1 408 996 1010

api bimor JUNIOR

PËRBËRËSIT

Shurup fruktoza-glukozë, mjaltë, ekstrakte alkalo-ujë-bimore të gjetheve të sage (Salvia officinalis) dhe (Picea Abies).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rritur = 10 g 1 lugë = 5 g)

_____________________

PËRBËRËSIT 1 lugë çaji (= 5 g)
Mjaltë 30,00%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve hudhër 0,80%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimës me gjethe nga sage 0,40%