OUR STORES

blog-placeholder

XStore London

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor.

Store Address

48 Park Avenue, East 21st Street, Apt. 304
London NY 10016

Contact Info

Email: youremail@site.com
Phone: +1 408 996 1010
Fax: +1 408 996 1010

Apibronhial BIMOR

PËRBËRËSIT

Shurup fruktozë-glukozë, mjaltë, ekstrakte alkool-ujë-bimë: (Picea abies) dhe gjethe e ëmbël (Salvia officinalis), vaj esencial me fara kopër – sage (Foeniculum vulgare), përbërës të tjerë: vajra esenciale të bimëve të rozmarisë (Rosmarinus officinalis) dhe të majave të eukalipteve (Eucaliptus globulus).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rriturit = 15 g, 1 tsp = 5 g)
_________________________

PËRBËRËSIT 1 lugë çaji (= 5 g)
Mjaltë 30,00%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve hudhër 0,80%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve të gjetheve nga sage 0,40%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve të koprës dhe farave 0,11%