OUR STORES

blog-placeholder

XStore London

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor.

Store Address

48 Park Avenue, East 21st Street, Apt. 304
London NY 10016

Contact Info

Email: youremail@site.com
Phone: +1 408 996 1010
Fax: +1 408 996 1010

bronho VITAL

PËRBËRËSIT

Mjaltë, tretësirë alkooli-uji i propolisit (prodhuar nga 2.75 g propolis), ekstrakte bimore të alkoolit: bimë yndyrore (Thymus serpyllum), bimë (Pulmonaria officinalis), gjethe hithre (Urtica dioica).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (fëmijët nën 6 vjeç = 10 g, fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit = 15 g 1 lugë = 5 g)

_____________________

PËRBËRËSIT 1 lugë çaji (= 5 g)
Mjaltë 96,70%
Polen 17%
Tretësirë alkoolik-ujor propolis 1,7% (prodhuar nga 2,75 g propolis)
Tretësirë alkoolik-ujor me gjethe 0,6%
Tretësirë e bimës alkoolike-ujore me vitamina 0,5%
Tretësirë alkoolik-ujor me hithër 0,25%
Tretësirë bimore alkoolik-ujor 0,25%