OUR STORES

blog-placeholder

XStore London

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor.

Store Address

48 Park Avenue, East 21st Street, Apt. 304
London NY 10016

Contact Info

Email: youremail@site.com
Phone: +1 408 996 1010
Fax: +1 408 996 1010

Megamedo

PËRBËRËSIT
Mjaltë, polen, tretësirë alkolike me ujë nga propolis, kërpudha shiitake (Lentinus edodes) pluhur, ekstrakte alkalo-bimore nga Murrizi (Crataegus monogyna) lule dhe gjethe dhe lyophilized Royal Jelly (që korrespondon me 3x qumësht blete të freskët).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rriturit = 10 g, 1 tsp = 5 g)

__________________

PËRBËRËSIT 1 lugë çaji (= 5 g)
Mjaltë 84,60%
Polen 10%
Tretësirë e alkoolit me ujë të propolis 1,7% (prodhuar nga 2.50 g propolis)
Shiitake pluhur kërpudha 1,50%
Tretësirë Hawthorne lule dhe gjethe me alkool-ujë 1,50%
Qumësht blete i liofilizuar 0,70 % (= 2,1% qumësht blete të freskët)