OUR STORES

blog-placeholder

XStore London

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor.

Store Address

48 Park Avenue, East 21st Street, Apt. 304
London NY 10016

Contact Info

Email: youremail@site.com
Phone: +1 408 996 1010
Fax: +1 408 996 1010

Propolis 500 + VITAMIN C, TABLETA

PËRBËRËSIT

Inulin, ekstrakt i propolis, fruktoza, vitamina C (acid L-askorbik), aroma, acidifier: acid citrik, substanca për parandalimin e ngurtësimit: talk dhe stearat magnezi.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rriturit 2 tableta ditore, fëmijët 1 tabletë në ditë)

________________

PËRBËRËSIT 1 tabletë çdo ditë SDR SDR 2 tableta çdo ditë SDR
Propolisi ekstrakt 500 mg 1000 mg
Vitamina C 80 mg 100% 160 mg 200%

________________

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e grimcave dhe sekrecioneve që prodhojnë bletët). Ai shërben për dezinfektimin e koshereve të bletëve, për mbylljen e plasaritjeve, shkëlqimin e celulave të kallëpeve ku ruhet ushqimi (mjalti dhe poleni) dhe ku hedhen larvat, për t’u mbrojtur nga infeksioni dhe për balsamimin që nuk mund të merret nga kosheret.