OUR STORES

blog-placeholder

XStore London

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud. Lorem ipsum dolor.

Store Address

48 Park Avenue, East 21st Street, Apt. 304
London NY 10016

Contact Info

Email: youremail@site.com
Phone: +1 408 996 1010
Fax: +1 408 996 1010

propolis 15% PIKA

PËRBËRËSIT

Etanol, ujë i pastër, propolis (prodhuar nga 4.40 g propolis).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (50 pika = 1.35 ml)

___________

PËRBËRËSIT PËRBËRJA 50 pika = 1,35 ml
Propolisi 15% (prodhuar nga 4.40 g propolis)

___________

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e grimcave dhe sekrecioneve që prodhojnë bletët). Ai shërben për dezinfektimin e koshereve të bletëve, për mbylljen e plasaritjeve, shkëlqimin e celulave të kallëpeve ku ruhet ushqimi (mjalti dhe poleni) dhe ku hedhen larvat, për t’u mbrojtur nga infeksioni dhe për balsamimin që nuk mund të merret nga kosheret.