MJALTË BAGREMI

Kategori:

Short description:

Mjaltë bagremi është marrë nga lule të drurit të bagremit. Ka ngjyrë të verdhë të ndritshme. Është më transparente nga të gjitha llojet e mjaltit. Ka erë të ulët dhe shije të këndshme, prandaj rekomandohet për fëmijët.

Vendi i origjinës: një përzierje e mjaltit të BE-së dhe jo – BE-së

Pesha neto: 900 g / 680 g / 450 g / 300 g / 250 g

Acacia-honey

mjaltë bagremi