MJALTË MED ME KANELLË

Kategori:

Short description:

Cimedo është një përzierje e mjaltit me lule dhe kanellë. Ka shije dhe erë të mirë.

Ky lloj i mjaltës mund të përdoret për sheqer diabetik ose si një përbërës për ëmbëlsira. Është kombinimi i përsosur i mjaltit dhe kanellës dhe mund të përdoret me bukë apo petulla, ose si një nuancë në ëmbëlsira dhe në enët ekzotike.

Vendi i origjinës: Kroacia

Pesha neto: 400 g

Cimedo honey with cinnamon

mjaltë cimed me kanellë