MJALTË E LULEVE

Kategori:

Short description:

Mjaltë me shije të pastër e fituar nga mijëra livadhe me lule dhe vegjetacion me shkurre, përmban shumë lloje të polenit. Është e mrekullueshme për përdorim të përditshëm për shkak të përbërjes së saj të ndryshme dhe me çmim të arsyeshëm. Ngjyra: nga e ndritshme në ngjyrë kafe të errët.

Vendi i origjinës: një përzierje e mjaltit të BE-së dhe jo-BE-së

Pesha neto: 900 g / 680 g / 450 g / 300 g / 250 g / 20 g / 12 g

Flower-honey

mjaltë e luleve