MJALTË GËSHTENJE

Kategori:

Short description:

Ka një aromë intensive dhe, për shkak të taninës, shije shumë karakteristike, pak të hidhur të bimës së gështenjës. Kjo është me ngjyrë kafe të kuqe.

Vendi i origjinës: Kroacia

Pesha neto: 900 g / 680 g / 450 g / 250 g

honey-chestnut

mjaltë gështenje