MJALTË KREM

Kategori:

Short description:

Mjalti krem është mjaltë me lule pa asnjë
aditiv, dhe është bërë nga kristalizimi i kontrolluar i mjaltit të lëngshëm. Gjatë de-kristalizimit, ajo është filtruar, homogjenizuar dhe e përzier në një mjedis të kontrolluar derisa u bë i butë. Pas kësaj vazhdoi në procesin e kristalizimit të kontrolluar dhe kështu fituam mjaltin që nuk është më e lëngshme dhe është më e lehtë për t’u përdorur. Gjatë këtyre procedurave të gjitha vetitë natyrore të mjaltit janë ruajtur.

Vendi i origjinës: një përzierje e mjaltit të BE-së dhe jo – BE-së

Pesha neto: 330 g

Cream-honey

mjaltë krem