MJALTË POSAVSKI

Kategori:

Short description:

Mjalti Posavski ka një shije të këndshme dhe është marrë nga lloje të ndryshme të luleve nga Posavina and Slavonia. Është me ngjyrë të kuqe të kuqërreme dhe vetitë e saj janë shumë të ngjashme me mjaltin e akacies. Për shkak të përbërjes specifike kjo mjaltë është veçanërisht e rëndësishme për dietë.

Vendi i origjinës: Kroacia

Pesha neto: 680 g / 450 g