MJALTË SHERBELE

Kategori:

Short description:

Mjaltë Sherbele është marrë nga lule të shkurreve. Ka ngjyrë të kuqërremtë dhe ka aromë të fortë aromatike.

Vendi i origjinës: Kroacia

Pesha neto: 680 g / 450 g

Sage-honey

mjaltë sherbele