MJALTË SI FURNIZUES USHQIMOR

Kategori:

Short description:

Mjalti për furnizim ushqimi është dedikuar kryesisht për HoReCa (Hotel-Restaurant-Cafe) dhe pika të ngjashme të shitjes.

Ky mjaltë rrjedh nga mijëra lule dhe nga bimët e ndryshme të shkurreve (mjaltë polyfloral). Ka një aromë të pasur dhe rekomandohet për përdorim të përditshëm.

Vendi i origjinës: Kroacia

Pesha neto: 12g kuti / 20g kavanoza dhe kontejnerë

honey-for-catering

Honey for catering