MJALTË VELEBITSKO-DALMATINSKI

Kategori:

Short description:

Ky mjaltë fitohet nga llojet e ndryshme të luleve dhe bimëve aromatike nga mali i Velebit dhe nga livadhet Dalmate dhe gëlqerorët. Ngjyra mund të ndryshojë nga kafe e lehtë në ngjyrë kafe të errët.

Vendi i origjinës: Kroacia

Pesha neto: 900 g / 680 g / 450 g

velebit-dalmatian-honey

mjaltë velebit-dalmate