MJALTË E LULEVE 900 g

Kategori: ,

Short description:

Mjaltë me shije të pastër e fituar nga mijëra livadhe me lule dhe vegjetacion me shkurre, përmban shumë lloje të polenit. Është e mrekullueshme për përdorim të përditshëm për shkak të përbërjes së saj të ndryshme dhe me çmim të arsyeshëm. Ngjyra: nga e ndritshme në ngjyrë kafe të errët.

Vendi i origjinës: Kroacia

Pesha neto: 900 g