MJALTË NEKTAR PYLLI 900 g

Kategori: ,

Short description:

Ky mjaltë është marrë nga lulja e mjaltit dhe “lëngu” i drurëve gjetherënës. Ka ngjyrë jashtëzakonisht të errët, e pasur me hekur dhe minerale.

Vendi i origjinës: Kroacia/EU

Pesha neto: 900 g