API BIMOR JUNIOR

Kategori:

Short description:

Syrup i prodhuar nga mjalta dhe ekstraktet bimore.

Vendi i origjinës: Kroacia

Net: 200 ml

Për fëmijët, të përshtatshme për të rriturit

Apiherbal junior syrup

Shurup i vogël Apiherbal

PËRBËRËSIT

Shurup fruktoza-glukozë, mjaltë, ekstrakte alkalo-ujë-bimore të gjetheve të sage (Salvia officinalis) dhe (Picea Abies).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rritur = 10 g 1 lugë = 5 g)

_____________________

PËRBËRËSIT1 lugë çaji (= 5 g)
Mjaltë30,00%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve hudhër0,80%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimës me gjethe nga sage0,40%