APIBRONHIAL BIMOR

Kategori:

Short description:

Syrup i prodhuar nga mjalti, ekstrakte bimore dhe vajra esenciale.

Përmban sherbel dhe kopër që kontribuojnë në ruajtjen e funksionit normal të rrugëve të sipërme të frymëmarrjes.

Vendi i origjinës: Kroacia

Neto: 200 ml

Apibronhial herbal syrup

Shurup bimor Apibronhial

PËRBËRËSIT

Shurup fruktozë-glukozë, mjaltë, ekstrakte alkool-ujë-bimë: (Picea abies) dhe gjethe e ëmbël (Salvia officinalis), vaj esencial me fara kopër – sage (Foeniculum vulgare), përbërës të tjerë: vajra esenciale të bimëve të rozmarisë (Rosmarinus officinalis) dhe të majave të eukalipteve (Eucaliptus globulus).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rriturit = 15 g, 1 tsp = 5 g)
_________________________

PËRBËRËSIT 1 lugë çaji (= 5 g)
Mjaltë30,00%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve hudhër0,80%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve të gjetheve nga sage0,40%
Një tretësirë alkoolike-bimore e bimëve të koprës dhe farave0,11%