PROPOLIS 500 + VITAMIN C, TABLETA

Kategori:

Short description:

Tabletat me propolis dhe vitaminë C treten në gojë duke siguruar efikasitetin maksimal dhe thithjen e tyre në gojë.

Tabletat e propolisit sigurojnë një ndjesi lehtësimi në fyt dhe veprojnë në sinergji me vitaminën C, e cila kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar dhe mbron qelizat nga stresi oksidativ.

Vendi i origjinës: Kroacia

Neto: 28,80 g (16 tableta)

Lozenges with propolis

Tableta me propolis

PËRBËRËSIT

Inulin, ekstrakt i propolis, fruktoza, vitamina C (acid L-askorbik), aroma, acidifier: acid citrik, substanca për parandalimin e ngurtësimit: talk dhe stearat magnezi.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rriturit 2 tableta ditore, fëmijët 1 tabletë në ditë)

________________

PËRBËRËSIT 1 tabletë çdo ditë SDRSDR 2 tableta çdo ditë SDR
Propolisi ekstrakt500 mg-1000 mg-
Vitamina C80 mg100%160 mg200%

________________

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e grimcave dhe sekrecioneve që prodhojnë bletët). Ai shërben për dezinfektimin e koshereve të bletëve, për mbylljen e plasaritjeve, shkëlqimin e celulave të kallëpeve ku ruhet ushqimi (mjalti dhe poleni) dhe ku hedhen larvat, për t'u mbrojtur nga infeksioni dhe për balsamimin që nuk mund të merret nga kosheret.