Kolačići (cookies)

Na ovoj web lokaciji koristimo kolačiće (eng. “cookies”) kako bismo poboljšali Vaše korisničko iskustvo pregledavanja i funkcionalnosti web stranice. Kolačići su male datoteke koje poslužitelj šalje u preglednik kako bi registrirao korisničke aktivnosti za vrijeme pregledavanja web stranice. Kad god pristupate web lokaciji automatski se bilježe opći podaci poput vrste preglednika, broja posjeta i prosječnog vremena posjete web-mjestu. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade i ne prosljeđuju se trećim stranama.

Zakon dopušta spremanje kolačića na vaš uređaj ako je izričito potreban za rad web stranice. Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje. Kolačiće koji nisu nužni, možete ne prihvatiti tako da ih ne označite u iskočnom prozoru. Poduzeće Medo-flor d.o.o. na svojim web stranicama koristi slijedeće kolačiće:

1. Obavezni/funkcionalni kolačići
Su oni “kolačići” koji su nužni za rad web stranice i bez koji ispravan rad web stranice ne bi bio moguć. Zbog toga nećemo od vas tražiti posebnu privolu za njihovo korištenje.

2. Marketinški kolačići
Za ove je “kolačiće” obavezna nedvosmislena privola korisnika. Osim ako se radi o marketinškim “kolačićima” treće strane, gdje je privola već dana kao primjerice na stranicama društvenih mreža.

Blokiranje kolačića
Postavke kolačića možete kontrolirati u svom web pregledniku. Prema zadanim postavkama Vaš web preglednik prihvaća kolačiće, no to prema želji možete promijeniti jer većina preglednika omogućava da odbijete prihvatiti kolačiće.

Postavke kolačića
U svakom trenutku možete omogućiti ili onemogućiti postavke kolačića na našoj web stranici klikom na karticu “Postavki” koja se nalazi u narančastom kvadratiću u donjem lijevom kutu web stranice.

Kontakt
Ako imate pitanja o ovoj politici kolačića ili postupanju s vašim podacima, kontaktirajte nas na email info@medo-flor.hr

Zaštita osobnih podataka
Privatnost i sigurnost posjetitelja web stranice nam je vrlo važna. Poduzeće MEDO-FLOR d.o.o. vrlo ozbiljno shvaća zaštitu Vaših osobnih podataka i pridržavamo se propisa Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka. Detaljnije o Zaštiti podataka nalazi se u Pravilima privatnosti ovdje

0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaPovratak na tržnicu