Dobro došli na stranice poduzeća MEDO-FLOR, hrvatskog proizvođača pčelinjih proizvoda.

 

o nama

 

Naš primarni zadatak je pronaći najbolje pčelinje proizvode od Slavonije, preko Požeške kotline, do središnje Hrvatske, Zagorja, preko Like i Gorskog kotara do Istre i Dalamacije i u inozemstvu te ih proizvesti po HACCP načelima i IFS zahtjevima u proizvodnji hrane.

Nudimo veliki izbor medova pakiranih za sve prilike (kućanstvo, ured, kampiranje, ugostiteljstvo…). Uz med proizvodimo i široku lepezu dodataka prehrani (npr. Matična mliječ 500 + vitamin C, Apimix, Imunohit…) na bazi pčelinjih proizvoda, vitamina, minerala i ljekovitog bilja.

Svi MEDO-FLOR proizvodi su prirodni, proizvedeni po vlastitoj recepturi i tehnologiji, te odobreni i sustavno kontrolirani od mjerodavnih insitucija i laboratorija.

S pčelarstvom smo se prvi puta susreli iz hobija (još 1983. godine) koji je s godinama postao obiteljski posao.

 

 

90-tih godina hobi je prerastao u pčelarstvo-obrt s pravom proizvodnje i prodaje pčelinjih proizvoda na javnim mjestima i u trgovačkoj mreži. Godine 1994., u veljači osnovali smo poduzeće MEDO-FLOR d.o.o. sa svim specifičnim sadržajima i odobrenjima za tu djelatnost (prehrana), koje dobiva certifikat Veterinarske inspekcije Republike Hrvatske pod brojem 785.

Iz godine u godinu širimo lepezu naših proizvoda od kojih su mnogi jedinstveni po sadržaju i namjeni te posebnom sastavu. Prisutni smo na cijelom području Republike Hrvatske pa i šire. Najvažnije reference, s kojima smo mi u MEDO-FLOR-u naročito ponosni, jesu uspješna dugogodišnja suradnja s mnogim maloprodajnim lancima (Konzum, Kaufland, Brodokomerc Nova), veledrogerijama (Medika, Biofarm, Oktal pharma, Phoenix farmacija) i drogerijama; (dm-drogerie markt i Kozmo). Također se ponosimo i izvozom te nam je izuzetno drago da su naši proizvodi prepoznati i na inozemnim tržištima.

Sve gore navedeno obvezuje nas da u budućnosti još intenzivnijim radom održimo svoj imidž, kako na tržištu tako i kroz kvalitetan proizvodni odnos s pčelarima diljem Hrvatske, što uz stalne laboratorijske analize i praćenje kvalitete garantira vrhunske pčelinje proizvode kreirane i proizvedene u MEDO-FLOR pogonima.

Ponosni smo nositelji IFS Food certifikata
“Proizvodnja meda, namaza i meda s dodacima,
dodataka prehrani na bazi pčelinjih proizvoda i instant pića”

Besplatna dostava iznad

150 kn

Za sve narudžbe iznad 120 kn dostava je potpuno besplatna.

Kontaktirajte nas

+385 1 6215 056

+385 1 6215 057

info@medo-flor.hr

0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaPovratak na tržnicu