API-GOLD IMMUNAL

Kategori:

Short description:

Api-gold Immunal përmban produktet më të vlefshme të bletëve: mjaltë, propolis, polen dhe qumësht blete. Kjo përmban shumë lëndë ushqyese natyrore në formë që vijnë nga kosheret.

Gjithashtu përmban vitaminë C, e cila kontribuon në funksionin normal të sistemit imunitar.

Vendi i origjinës: Kroacia

Neto: 250 g

Api-gold Immunal

Api-gold Immunal

PËRBËRËSIT

Mjaltë, polen, tretësirë alkooli-uji i propolisit (i përgatitur nga 5 g propolisi), qumësht blete (korrespondon me sasinë e trefishtë të qumështit të bletëve të freskët), vitaminë C (acid L-askorbik).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (fëmijët nën 12 vjeç = 5 g, të rriturit = 10 g, 1 lugë = 5 g)

__________________

PËRBËRËSIT1 lugë çaji (= 5 g) SDR
Mjaltë78,76%-
Polen17%-
Tretësirë e alkoolit me ujë të propolis3% (prodhuar nga 5 g propolis)-
Qumësht blete i liofilizuar1 % (= 3% të qumështit të bletëve të freskët)-
Vitamina C0,24%30%