PROPOLIS EKSTRAKT 15% JUNIOR PIKA

Kategori:

Short description:

Tretësirë e propolis pa alkool.

Përmban propolis që siguron një ndjesi lehtësimi në fyt dhe niacinë, që kontribuon në mbajtjen e mukozave normale.

Vendi i origjinës: Kroacia

Neto: 20 ml

Propolis extract without alcohol, for children

propolis ekstrakt 15% junior pika

PËRBËRËSIT

Ujë, fruktoza, gliceroli, ekstrakti i propolisit (propolis, maltodekstrin), mjalti, niacin (nikotinamid).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (45 pika = 2 ml)

____________

PËRBËRËSIT45 pika = 2 ml SDR
Ekstrakt propolisi374 mg-
Niacin8 mg50%

____________

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e grimcave dhe sekrecioneve që prodhojnë bletët). Ai shërben për dezinfektimin e koshereve të bletëve, për mbylljen e plasaritjeve, shkëlqimin e celulave të kallëpeve ku ruhet ushqimi (mjalti dhe poleni) dhe ku hedhen larvat, për t'u mbrojtur nga infeksioni dhe për balsamimin që nuk mund të merret nga kosheret.