QUMËSHT 1000+ VITAMIN C FORTE, TABLETA

Kategori:

Short description:

Tabletat e qumështit të bletëve përdoren më mirë duke u shpërndarë në gojë ose duke përtypur. Kjo siguron efikasitetin maksimal të qumështit të bletës sepse, kur gëlltitet, acidi i stomakut ul ndjeshëm vlerën dhe fuqinë e qumështit të bletës.

Tabletat përmbajnë vitaminë C, e cila kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe ka efekt të mirë të funksionit normal psikologjik.

Vendi i origjinës:Kroacia

Neto: 19,84 g (16 tableta) / 39,68 g (32 tableta)

Royal Jelly lozenges for adults

Qumësht blete tableta për të rriturit

 

PËRBËRËSIT

Fruktoza, qumësht blete e liofilizuar, inulin, vitamina C (acid L-askorbik), agjent anti-ngurtësimi: stearat magnezi, aromë.

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (të rriturit 1 tabletë në ditë)

________________

PËRBËRËSIT 1 lugë çaji (= 5 g) SDR
Qumësht blete e liofilizuar340 mg (= 1000 mg qumësht blete të freskëta)-
Vitaminë C160 mg200%