PROPOLIS 15% PIKA

Kategori:

Short description:

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e grimcave dhe sekrecioneve që prodhojnë bletët).

Propolisi siguron një ndjesi lehtësimi në fyt.

Vendi i origjinës: Kroacia

Neto: 20 ml

Propolis drops

propolis 15% pika

PËRBËRËSIT

Etanol, ujë i pastër, propolis (prodhuar nga 4.40 g propolis).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (50 pika = 1.35 ml)

___________

PËRBËRËSITPËRBËRJA 50 pika = 1,35 ml
Propolisi15% (prodhuar nga 4.40 g propolis)

___________

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e grimcave dhe sekrecioneve që prodhojnë bletët). Ai shërben për dezinfektimin e koshereve të bletëve, për mbylljen e plasaritjeve, shkëlqimin e celulave të kallëpeve ku ruhet ushqimi (mjalti dhe poleni) dhe ku hedhen larvat, për t'u mbrojtur nga infeksioni dhe për balsamimin që nuk mund të merret nga kosheret.