BRONHO VITAL

Kategori:

Short description:

Tretësirë Bronho-vital me mjaltë, propolis dhe bimë aromatike përmbajnë sherbele, trumzë dhe propolis që bletët përdorin për dezinfektim.

Sherbele dhe lisen kontribuojnë në ruajtjen e funksionit normal të traktit të frymëmarrjes së sipërme.

Vendi i origjinës: Croatia

Neto: 250 g

Bronho vital

Bronho vital

PËRBËRËSIT

Mjaltë, tretësirë alkooli-uji i propolisit (prodhuar nga 2.75 g propolis), ekstrakte bimore të alkoolit: bimë yndyrore (Thymus serpyllum), bimë (Pulmonaria officinalis), gjethe hithre (Urtica dioica).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (fëmijët nën 6 vjeç = 10 g, fëmijët mbi 6 vjeç dhe të rriturit = 15 g 1 lugë = 5 g)

_____________________

PËRBËRËSIT 1 lugë çaji (= 5 g)
Mjaltë96,70%
Polen17%
Tretësirë alkoolik-ujor propolis1,7% (prodhuar nga 2,75 g propolis)
Tretësirë alkoolik-ujor me gjethe0,6%
Tretësirë e bimës alkoolike-ujore me vitamina0,5%
Tretësirë alkoolik-ujor me hithër0,25%
Tretësirë bimore alkoolik-ujor0,25%