PROPOLIS 15% ME DIFUZUES

Kategori:

Short description:

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e sekrecioneveqë prodhojnë bletët).

Propolisi siguron një ndjesi lehtësimi në fyt.

Vendi i origjinës: Kroacia

Neto: 30 ml

Propolis drops with diffuser

Propolis drops with diffuser

PËRBËRËSIT

Etanol, ujë i pastër, propolis (prodhuar nga 6.60 g propolis).

Përbërësit në dozën e rekomanduar ditore (10 spërkatje = 1.75 ml)

___________

PËRBËRËSIT10 spërkatje = 1,75 ml
Propolisi15% (prodhuar nga 6.60 g propolis)

___________

Propolisi është një produkt nga bletët (një përzierje e grimcave dhe sekrecioneve që prodhojnë bletët). Ai shërben për dezinfektimin e koshereve të bletëve, për mbylljen e plasaritjeve, shkëlqimin e celulave të kallëpeve ku ruhet ushqimi (mjalti dhe poleni) dhe ku hedhen larvat, për t'u mbrojtur nga infeksioni dhe për balsamimin që nuk mund të merret nga kosheret