Med podravski

Kratki opis:

Med ugodnog okusa, sadrži peludna zrnca svojstvena biljkama s područja Podravine (suncokret, lipa, itd.).


U web shopu je dostupno pakiranje od 680 g. Ostala pakiranja meda možete pronaći u maloprodaji.

55.00 kn

Neto
680 g / 450 g

MEDO-FLOR d.o.o., Vodovodna I odvojak 7, 10253 Donji Dragonožec, Hrvatska, EU.

Zemlja podrijetla
Hrvatska

Za dodatne informacije naši savjetnici vam stoje na raspolaganju.

Proizvod koji kupite putem ovog web shopa imati će rok trajanja minimalno 2 godinu izuzev promotivnih prodaja kod kojih će to biti navedeno.

JESTE LI ZNALI?

Ukoliko niste u mogućnosti kupiti ili proizvod nije dostupan u Medo-flor web dućanu isti možete kupiti i u slijedećim prodavaonicama: Pčelaraska centrala (Dolac, Zagreb).

KRISTALIZACIJA MEDA

Kristalizacija meda (oblik, vrijeme…) razlikuje se ovisno o sorti meda. Kristalizacija je ništa drugo nego prirodni proces usporediv s procesom pretvaranja vode u led. Kristalizirani med ujedno je neosporna potvrda njegove prirodnosti. Proces dekristalizacije vrlo je jednostavan. Staklenku s medom stavite na određeno vrijeme na neko toplije mjesto (radijator…) ili je uronite u toplu vodu (do 45°C). Na taj će se način med postepeno vratiti u tekuće stanje i pri tome u potpunosti zadržati svoju kvalitetu. Med podravski se brzo kristalizira tvoreći male “kristale” koji nisu šećer, iako tako izgledaju.

MALOPRODAJNA MJESTA

Ukoliko niste u mogućnosti kupiti ili proizvod nije dostupan u Medo-flor web dućanu isti možete kupiti i u slijedećim prodavaonicama: Konzum, Kaufland, Brodokomerc Nova (područje Rijeke), Trgovina Krk (Krk).

0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaPovratak na tržnicu