Med za ugostiteljstvo

Kategorija:

Kratki opis:

Med za ugostiteljstvo pakiramo u:
– 12 g (vrećica)
– 20 g (kadica)
– 20 g (staklo)

Moguća je i presonalizacija: logo kafića, hotela… na etiketi. Ovaj med je dostupan isključivo za veleprodajne kupce.

Neto
12 g / 20 g / 20 g

Pakiranje
Folija / pvc+alu kadica / staklo

Najmanja prodajna jedinica = transportno pakiranje
100 kom / 210 kom / 92 kom

Stavlja na tržište
MEDO-FLOR d.o.o., Vodovodna I odvojak 7, 10253 Donji Dragonožec, Hrvatska, EU.

Moguća personalizacija
Na etiketi logo kafića, hotela...

JESTE LI ZNALI?

Med za ugostiteljstvo prvenstveno je namijenjen HoReCa kanalu prodaje (Hotel-Restaurant-Caffe) i sličnim mjesta. To je zapravo med dobiven iz tisuću cvjetova i raznog grmolikog bilja (poliflorni-višecvjetni med). Bogatog je okusa te se preporuča za svakodnevnu upotrebu. Svaki prirodni med se kristalizira.

KRISTALIZACIJA MEDA

Kristalizacija meda (oblik, vrijeme…) razlikuje se ovisno o sorti meda. Kristalizacija je ništa drugo nego prirodni proces usporediv s procesom pretvaranja vode u led. Kristalizirani med ujedno je neosporna potvrda njegove prirodnosti. Proces dekristalizacije vrlo je jednostavan. Staklenku s medom stavite na određeno vrijeme na neko toplije mjesto (radijator…) ili je uronite u toplu vodu (do 45°C). Na taj će se način med postepeno vratiti u tekuće stanje i pri tome u potpunosti zadržati svoju kvalitetu. Med cvjetni se kristalizira na način da postane gust i pretvori se u “kristale” koji nisu šećer, iako tako izgledaju. U procesu kristalizacije Med cvjetni znatno promijeni svoju boju, od smeđe boje kada je tekuć on postane svijetlo smeđo žute boje, skoro krem boje, kada je kristaliziran u potpunosti.

MALOPRODAJNA MJESTA

Proizvod se ne prodaje u maloprodaji. Dostupan je putem veleprodajnih kanala ovdje… Za dodatne informacije naši Savjetnici vam stoje na raspolaganju.

0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaPovratak na tržnicu