Med lipa

Kratki opis:

Med ugodnog, slatko-oštrog okusa, svijetle boje, dobivenog iz cvijeta stabla lipe.


U web shopu je dostupno pakiranje od 680 g. Ostala pakiranja meda možete pronaći u maloprodaji.

55.00 kn

Neto
680 g / 450 g

MEDO-FLOR d.o.o., Vodovodna I odvojak 7, 10253 Donji Dragonožec, Hrvatska, EU.

Zemlja podrijetla
Hrvatska

Za dodatne informacije naši savjetnici vam stoje na raspolaganju.

Proizvod koji kupite putem ovog web shopa imati će rok trajanja minimalno 2 godinu izuzev promotivnih prodaja kod kojih će to biti navedeno.

JESTE LI ZNALI?

Med lipa dobiven je iz cvijeta stabla lipe. Ugodnog je slatko oštrog okusa i svijetle boje. Pruža osjećaj olakšanja kod kašlja i hunjavica. Med lipa nije prikladan za osobe koje pate od bolesti srca i krvnih žila jer pojačava rad srca i cirkulaciju. Svaki prirodni med se kristalizira.

KRISTALIZACIJA MEDA

Kristalizacija meda (oblik, vrijeme…) razlikuje se ovisno o sorti meda. Kristalizacija je ništa drugo nego prirodni proces usporediv s procesom pretvaranja vode u led. Kristalizirani med ujedno je neosporna potvrda njegove prirodnosti. Proces dekristalizacije vrlo je jednostavan. Staklenku s medom stavite na određeno vrijeme na neko toplije mjesto (radijator…) ili je uronite u toplu vodu (do 45°C). Na taj će se način med postepeno vratiti u tekuće stanje i pri tome u potpunosti zadržati svoju kvalitetu. Med lipa kristalizira na način da postane neproziran, gust i mutan.

MALOPRODAJNA MJESTA

Ukoliko niste u mogućnosti kupiti ili proizvod nije dostupan u Medo-flor web dućanu isti možete kupiti i u slijedećim prodavaonicama: Brodokomerc Nova (područje Rijeke), Trgovina Krk (Krk).

0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaPovratak na tržnicu