Matična mliječ

stu 30, 2016 | Žlica meda, žlica zdravlja

Matična mliječ je kompleksna prirodna materija bogata bjelančevinama, vitaminima, mineralima, enzimima i aminokiselinama. Smatra se vrhuncem biosinteze jer sadrži kombinaciju strukturnih (proteini), energetskih (masti i ugljikohidrati), neorganskih (minerali), zaštitnih (vitamini) i drugih sastojaka.
paket-3-mm-proizvod
Jedini je prirodni izvor acetilkolina koji je najzastupljeniji neurotransmiter u tijelu i primarni neurotransmiter između živaca i mišića. Osim toga sadrži i nezasićenu masnu kiselinu 10-HDA koja u prirodnom obliku postoji samo u matičnoj mliječi i nije je moguće umjetno proizvesti. Sadrži i 18 aminokiselina, gama globulin te kolagen.

Matična mliječ se stvara u specijalnim pčelinjim žlijezdama i osnovna joj je namjena hranjenje pčelinje matice i novorođenih larvi.

Ovaj izvrstan koncentrat hranjivih tvari, koji u nekim zemljama zovu i ‘kraljevskim želeom‘, omogućava matici da živi duže od pet godina, dok je, usporedbe radi, životni vijek radilica samo od 2 do 4 mjeseca.

Kako bismo omogućili što bolju iskoristivost svih dobrobiti ovog vrhunskog pčelinjeg proizvoda, i približili ga što većem broju ljudi, razvili smo pastile s matičnom mliječi.

Odluka je pala na razvoj pastila iz više razloga.

Prvi je taj da svježa matična mliječ nije baš svakome lako dostupna, a osim toga potrebno ju je čuvati u posebnim uvjetima.

Drugi, ali ne manje važan razlog je taj što se otapanjem pastile matična mliječ otapa i apsorbira već u ustima te tako postiže svoju najveću efikasnost prije nego je razgradi agresivna želučana kiselina.

paket-4-maticne-mlijeciU ponudi imamo pastile matične mliječi za djecu koje sadrže 170 mg liofilizirane matične mliječi (= 500 mg svježe matične mliječi) i pastile za odrasle koje sadrže 340 mg liofilizirane matične mliječi (= 1000 mg svježe matične mliječi).

Oba pripravka osim matične mliječi sadrže i vitamin C u količinama dovoljnim za pomoć organizmu u borbi protiv sezonskih prehlada, a pastile matične mliječi za djecu sadrže još i željezo koje doprinosi normalnoj kognitivnoj funkciji kod djece.

Pastile matične mliječi u web shopu Medo-flor možete kupiti po vrlo povoljnim cijenama pojedinačno ili u paketima po 4 za djecu ovdje: http://medo-flor.hr/med/product/paket-4-x-maticna-mlijec-500-vitamin-c-junior/ ili po 3 za odrasle ovdje: http://medo-flor.hr/med/product/kraljevski-paket/. Uz oba kupljena paketa imate i besplatnu dostavu.

Možda vam se još svidi…

0
    0
    Vaša kartica
    Vaša kartica je praznaPovratak na tržnicu