Oduševite goste novom dimenzijom tradicionalnog recepta!
Ingredients
- 1,5 žličice mljevenog đumbira
- 0,5 žličice bijelog luka u prahu
- 0,5 žličice ljute paprike u prahu
- 2 žlice Med Medo-flor cvjetni
- 4 žlice ulja
- 4 žlice soja umaka
- 3 žlice kečapa
- 3 žlice vode
Instructions
- Napravimo marinadu od 1,5 žličice mljevenog đumbira, 0,5 žličice bijelog luka u prahu, 0,5 žličice ljute paprike u prahu, 2 žlice Medo-flor Med cvjetni, 4 žlice ulja, 4 žlice soja umaka, 3 žlice kečapa i 3 žlice vode. Puricu nasoliti, premazati marinadom te staviti u zatvorenu posudu i hladnjak preko noći. Meso peći u dubokom protvanu na 180-200°C toliko dugo koliko je meso teško (primjerice ako je purica od 2,5 kg treba se peći 2,5 sata). Marinada se može koristiti za bilo koju vrstu mesa.